SKAPANDE SKOLA

Breaking Association Malmö erbjuder workshops, uppvisning och show till alla skolor i Malmö med omnejd genom Skapande Skola!

Tillsammans med några av Malmös bästa breakare erbjuder BAM möjligheten för skolelever i Malmö med omnejd att uppleva, prova-på och inspireras av breaking genom workshops, uppvisningar och shower.

Workshop och prova-på

Under workshopen får eleverna lära sig grunderna inom breaking och anpassat utifrån varje elevs egna förutsättningar går vi igenom toprocks, downrocks, godowns, freezes och powermoves. Eleverna får möjlighet att uttrycka sig musikaliskt och kreativt att använda sin egen kropp som verktyg. Genom koordination, teknik, kroppskontroll och akrobatiska rörelsemönster lär sig eleverna mer om sig själva och vågar ta nya steg i en riktning de inte gjort förut. 

Uppvisning och show

Breaking är en av de svåraste och mest utmanande freestyle-danserna som finns. Den utmanar såväl kondition, fysisk uthållighet och explosivitet men även individens förmåga att vara musikalisk och kreativ. Genom våra shower och uppvisningar får eleverna möjligheten till en wow-upplevelse, bli inspirerade av breaking på en hög nivå och även möta några av Malmös bästa breakare!

Vill elever på er skola testa på breaking?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

sv_SESvenska