SPONSRA BAM

Om du har hittat hit är det möjligt att du är intresserad av att sponsra oss. Låt oss berätta om vad vi gör och hur du kan stödja vår verksamhet!

VÅRT MÅL

Vi är en ideell organisation som vill främja kulturella och urbana konstformer, främst genom dans, särskilt breaking (tidigare känt som breakdance). Breaking är en del av en större kultur, hiphopkultur, som bygger på fyra grundpelare eller element: MC’ing, DJ’ing, Graffiti och som tidigare nämnt, breaking.

Vårt mål är att använda hip-hopkulturens positiva kraft för att skapa lärande och meningsfulla sammanhang som främjar välbefinnande och självkänsla, särskilt bland ungdomar. Därtill vet vi att det känns bra att dansa och att det har en rad hälsofördelar. Och inte nog med det, en nyligen genomförd undersökning visade att unga i Malmö vill dansa!

Om en ungdom vill göra något behöver det vara tillgängligt, som fotboll till exempel. Fotboll är tillgängligt för de flesta, eftersom all infrastruktur finns tillgänglig och det finns finansiellt stöd från staten och kommunen för idrott. Breaking skiljer sig åt och vi vill fortsätta att arbeta kulturellt samtidigt som det är ett fysiskt uttryck och en sport och tävlingsform.

Vi vill hjälpa ungdomar i Malmö att dansa genom att göra breaking tillgängligt. Det ska inte kosta mycket eller något alls. Tyvärr har vi inte tillgång till finansiellt idrottsstöd. Därför finansierar vi vår verksamhet främst genom kulturella bidragsgivare och sponsorer. Här kommer DU eller DITT företag in i bilden.

 

Vad ditt/ert bidrag kan finansiera:

  • Fasta kostnader som bank, webb, mjukvarulicenser
  • Transporter
  • Lokalkostnader och utrustning för att tillgängliggöra dansplatser
  • Lön till danslärare, pedagoger och projektledare för att förbereda ansökningar till evenemang som festivaler, jam eller tävlingar
  • Lön till projektledare för genomförande av evenemang, DJ:s, MC:s, ljudtekniker 

Om du sponsrar med minst 20 000 kr kommer din logotyp synas på vår hemsida. Alla sponsorer som bidrar med minst 1 000 kr kommer att nämnas i vår årsrapport.

HUR DU SPONSRAR OSS

För direkta betalningar utan faktura från oss kan du använda:

Swish: 123 386 79 67

Banköverföring: Bankgiro 576-0335

Gofundme: https://gofund.me/c2a99434

 

Om du har några frågor om sponsring, eller om du vill ha en detaljerad faktura från oss, fyll i vårt kontaktformulär här intill.

 

Vi uppskattar ditt intresse och stöd!

sv_SESvenska