BAM BREAKSKOLA

BAM BREAKSKOLA

BAM Breakskola är en renodlad breakskola med målet att inte bara undervisa i breaking utan erbjuda dig och din familj en väg in i breakkulturen på riktigt!


Vi har fokus på att varje elev ska få utmanas i sin utveckling och alltid med tydliga mål att sträva efter. Oavsett om du är nybörjare eller har breakat i några år så har vi lärare som kan hjälpa dig vidare till nästa nivå. 


Under varje termin har vi inbjudna gästlärare. Ibland på ordinarie lektioner men också i form av extra workshops. Syftet är att du ska få inspiration och se hur olika breakare använder dansens grunder för att skapa något unikt och eget.  

"Som elev hos oss får du inte bara undervisning, utan vi ger dig också en inbjudan till den svenska breaking scenen på riktigt. Vi uppmuntrar och bjuder in våra elever till öppna träningar, tävlingar och jams för att ge dem möjlighet att göra utbyten med breakare från hela Sverige."

BAM Breakskola har tillfälligt uppehåll höstterminen 2023. Vid frågor, kontakta föreningen.

VÅRA HUVUDTRÄNARE

Dancer standing on his head

JOHAN LUNDIN

Johan Lundin aka bboy Energyflow från crewet Wize Guyz.

Johan har dansat breaking aktivt sedan 2004 och har varit aktiv på den svenska och globala scenen.


Johan är en kreativ, erfaren och energifylld dansare som även varit en aktiv organisatör av breaking och hip hop events/camps runt om i Sverige. 

Johan har varit en danslärare mellan åren 2008 och 2018 samt breaking domare sedan 2015.


På meritlistan ingår Svensk SM Crew mästare 2009, 2011 och 2013 med De La Kings. Svensk SM mästare solo 2015, som ledde till en spot i det svenska allstyle teamet Breakadelics som turnerade i USA en hel månad. Svensk SM Crew mästare 2017 med Wize Guyz.

UNDERVISAR

  • Fortsättningsklass

ANDY DOAN

Andy Doan aka bboy Andy från crewet FLC (Familia Loca Crew) som är baserad i Danmark. 

 

Andy har dansat breaking samt andra hip hop stilar sedan 2014 och tävlar aktivt både i Sverige, Danmark och utomlands. 

Andy är en engagerad och energisk dansare som är noga med detaljer och som gärna lyfter fram individualism och kreativitet i sin dans. Brinner för powermoves och har stor förståelse för de olika delmomenten som krävs, för att på ett pedagogiskt och lekfullt sätt lära ut olika breaking moves. Andy bidrar även med stor erfarenhet kring tävlingsbreak samt hur du som breakare på bästa sätt kan förbereda dig för tävlingar och jams.  

 

På meritlistan ingår Svensk SM breaking juniormästare 2018, 2021 och 2022. Nordic Break League 2020/2022 1vs1 kids battle vinnare i Köpenhamn och flertalet vinster i 2vs2 samt 1vs1 all style battles/breaking battles i både Sverige och Danmark.

UNDERVISAR

  • Nybörjare 6-12 år
  • Nybörjare 13+ år

BAM Breakskola har tillfälligt uppehåll höstterminen 2023. Vid frågor, kontakta föreningen.

FRÅGOR & SVAR

Var ligger dansskolan?

BAM Breakskola har klasser på Sofielunds Folkets Hus, Rolfsgatan 16, 214 34 Malmö.

Vad kostar en kurs?

1.100 kr per kurs och termin. Medlemskap i BAM ingår i priset.

Hur många elever är det i varje kurs?

Upp till 15 elever. Först till kvarn som gäller!

Kan vi få terminsavgiften återbetald om vi ångrar oss efter att terminen har startat?

Tyvärr inte.

sv_SESvenska