Breakskola

BAM Breakskola

BAM Breakskola


BAM Breakskola är en renodlad breakskola med målet att inte bara undervisa i breaking utan erbjuda dig och din familj en väg in i breakkulturen på riktigt! 


Vi har fokus på att varje elev ska få utmanas i sin utveckling och alltid med tydliga mål att sträva efter. Oavsett om du är nybörjare eller har breakat i några år så har vi lärare som kan hjälpa dig vidare till nästa nivå. 


Under varje termin har vi inbjudna gästlärare. Ibland på ordinarie lektioner men också i form av extra workshops. Syftet är att du ska få inspiration och se hur olika breakare använder dansens grunder för att skapa något unikt och eget.  


Som elev hos oss får du inte bara undervisning, utan vi guidar även till andras och egna öppna träningar. Öppna träningar är fri träning dvs ingen som leder. Utmärkt tillfälle att träna på dina moves från din klass. Vi guidar till och supportar också våra elever att besöka tävlingar och jams för att få möjlighet till utbyte med breakare på eller från andra platser.


Plats 

Sofielunds Folkets Hus, Rolfsgatan 16, 214 34 Malmö (OBS!)Klicka här för att se schema för VT 2023


Pris

1100 kr per klass och termin, medlemskap ingår


Obs. Max 15 elever per klass. Prova-på veckan är gratis men för att bli garanterad plats måste anmälan och betalning komma in. Vi kan tyvärr inte återbetala om ni senare ångrar er. 


Anmälan

Formulär. Vi bekräftar plats per mail. Betalning först vid bekräftelse antingen via bankgiro eller swish.